Eladó ház Nagyvázsony, 53.900.000 Ft, 145 négyzetméter
53,9 mFt
Nagyvázsony,
eladó ház
Méret:
145 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Cserépkályha
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
156201829
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Nagyvázsony
Alapterület:
145 négyzetméter
Ár:
53.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10587122
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cserépkályha
Telekterület:
649
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Nagyvázsonyban ELADÓ 145 négyzetméteres családi ház, 649 négyzetméteres telekkel!Szeretne a Balaton-felvidék szívében élni? Szeretne minden nap madárcsicsergésre kelni és a friss levegő illatára? Unod a várost?Nagyvázsony a Veszprém és Tapolca között húzódó 77-es főút mellett helyezkedik el, a róla elnevezett medence közepén. Északon a 600 méterre magasodó Kab-hegy, délen a Balaton-felvidék dombjai határolják. A Vázsonyi-medence kőzetanyaga mészkő, de a bazaltfeltörések is elég nagy területet foglalnak el, jól látható ez a Kab-hegy óriási bazalttakaróján. A mészkő alól számos forrás tör elő, a község határát erdő övezi, a Balaton 14 kilométerre van a községtől. A falut keresztül szeli a Vázsonyi-Séd, amelynek vize az Eger-vízen keresztül a Balatont táplálja.
Nagyvázsony és környéke már ősidők óta lakott terület. A római korban hadi út haladt itt keresztül, s az út mentén római kori település maradványaira bukkantak. A rómaiak ittlétét bizonyítják a szintén itt talált leletek és kő feliratok.
Itt a lehetőséged!Gyönyörű környezettel, akár pihenésre, is alkalmas! Apartmanháznak is teljesen megfelel, az itt nyaralók szívében a ház látványa előidézi a régmúlt szépségeit, hangulatát!Ne habozzon, kihagyhatatlan ajánlat!A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1829-es referenciaszámú, Nagyvázsonyban található családi házat!A ház jellemzői:- 1867-ben épült, 1999-ben került sor a ház teljes felújítására!- Két külön bejárattal rendelkezik a kertből belépve, így akár több generációnak is alkalmas, illetve apartmanháznak is használható! - Külön fürdőszoba, mellékhelyiséggel, konyha-étkezővel, világos szobákkal!- Fűtése kettős; cserépkályha, villanyfűtés!- Kertben külön épület található, amely akár kis apartmanháznak is kialakítható csak a jövőbeni tulajdonos fantáziájára van bízva!- Egyedi, hangulatos burkolatokkal nagy tágas terekkel!Lehet ez az, amit keres családja számára? Elbújni a városok zajától, egészséges környezetben megtalálni a mindennapok szépségét?Balaton 14 km távolságra!Tel: 06 20 250 4688
Hívjon, még ma! Amennyiben a 1829-es referencia számú családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.
Ingatlanban otthon vagyunk!Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!
Érdeklődés
Bellovics Tamás
Az értékesítő:
Bellovics Tamás
CasaNetwork Veszprém
+36202504688
 
 
 
 
 
 
Küldés