Eladó ház Herend, 84.900.000 Ft, 241 négyzetméter
84,9 mFt
Herend,
eladó ház
Méret:
241 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
156201853
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Herend
Alapterület:
241 négyzetméter
Ár:
84.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10705523
Szobák száma:
6
Telekterület:
640
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Bakony egyik legszebb részén ELADÓ Herenden egy 241 nm-es családi ház!Herend (németül Herrendorf) város Veszprém megye Veszprémi járásában. Nevét világszerte ismerik porcelángyárának köszönhetően. Már Fényes Elek (1807–1876) országleírásában oly jelentősnek vélte a települést, hogy annak ellenére, hogy puszta volt, a veszprémi járás községei között önálló szócikket szentelt neki. Herend a 8-as főút mentén, az Északi- és Déli-Bakony találkozásánál, a Herend-Szentgál medence közepén fekszik, 341 méter tengerszint feletti magasságon. A főút a kisváros belterületének déli szélén halad el, a település tényleges főutcája a 8313-as út. Végighalad a területén a Székesfehérvár–Szombathely-vasútvonal is, az itteni vasútállomásra a központ felől a 83 305-ös út (települési nevén Vasút utca) vezet. Átfolyik rajta a Séd patak.
A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1853-as referenciaszámú, Herenden található hatalmas családi házat!
A családi ház jellemzői:- 241 nm-es, 6 szobás, 2 szintes családi ház!
- Saját felújított garázzsal!
- 640 nm2 telekrésszel!
- Mérete adta lehetőség; falusi turizmus megvalósításának, mint APARTMAN ház működtetésének, de ideális nagy családosoknak, összeköltözőknek!!
- Tágas közösségi terek, külön nyíló hálószobák, konyha-étkező, spejz, fürdőszoba, külön WC!
- Új áramkörök kiépítése megtörtént!
- Fűtése saját cirkó! 
- Teljes felújításon esett át, mind meleg-hideg burkolatok!
- Falazata: vegyes (kő és tégla)
- Gondosan rendben tartott kert résszel, vendégváráshoz, esti borozgatáshoz, a hangulathoz plusz egy kis kerti tóval!A ház melletti üres telek szintén megvásárolható, ahol jelenleg egy kisebb épület áll, ami garázsnak vagy műhelynek, tárolónak is szintén funkcionálhat!A település a 8-as főútról közelíthető meg, aszfaltos közúton!A település és környéke forrásokban gazdag!  Az erdők, mezők varázsa rengeteg élményt nyújthat az itt élő és ide látogatók számára!Lehet ez az, amit keres családja számára? Elbújni a városok zajától, egészséges környezetben megtalálni a minden napok szépségét?Ne habozzon, kihagyhatatlan ajánlat!Hívjon, még ma!Tel: 06 20 250 4688
Amennyiben a 1853-as referencia számú családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Ingatlanban otthon vagyunk!Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!
Érdeklődés
Bellovics Tamás
Az értékesítő:
Bellovics Tamás
CasaNetwork Veszprém
+36202504688
 
 
 
 
 
 
Küldés